Over Beleef

Sandy: “Begin 2015 belde ik voor het eerst aan bij Katinka, complementair therapeut, ik kon niet verder zonder haar hulp. Zo ontmoetten wij elkaar met voor mij een nieuwe start als gevolg.” Een boek en dit platform zijn de meest tastbare resultaten van deze ontmoeting.

Voor Sandy begon het met het opschrijven van haar ervaringen met angst, paniekaanvallen en andere bijna burn-out klachten om dit proces te verwerken. Omdat ze dit al haar hele leven doet met lastige of mooie situaties en gebeurtenissen.

Katinka wilde graag een groter bereik creëren voor haar therapie om meer mensen te kunnen helpen dan ze ooit in haar praktijk zou kunnen ontvangen.

Toen Sandy tijdens haar therapie bij Katinka een aantal keren spontaan een tekst met Katinka deelde over haar persoonlijke lessen en de ontwikkeling dankzij de therapie, vielen de puzzelstukjes in elkaar en spraken ze beiden uit hier graag meer mee te doen.

Hopelijk bereiken we wat we voor ogen hadden, namelijk JOU helpen. 

Behind the scenes

Achter Beleef je beste leven zitten twee personen: Katinka & Sandy.
Heb je een idee of vraag? Deel het met ons.
Ben je op zoek naar hulp? Vraag het ons.
Direct en transparant.

Ben je benieuwd naar Katinka Gerrits?

Lees dit:
Katinka Gerrits is geboren en getogen in België, waar zij in 1996 met onderscheiding het diploma Gegradueerd Psychiatrisch Verpleegkundige behaalde. Tot haar 30ste heeft zij patiënten met een psychiatrische stoornis begeleid en was zij werkzaam als tutor op Hogeschool Zuyd. Toen trof haar zelf een zware burn-out. Een tijd daarna gooide Katinka het roer om en volgde zij de 4-jarige opleiding tot Complementair Gezondheidstherapeut aan de Europese Academie in Maastricht. Zij behaalde het diploma met als scriptiethema “Posttraumatische stressstoornis”. 

Inmiddels heeft Katinka al ruim 10 jaar een praktijk voor complementaire gezondheidszorg waar iedereen welkom is om op een natuurlijke manier met zijn of haar gezondheid aan de slag te gaan. In eerste instantie hield ze zich met name bezig met darmreinigingen en het herstel van een goede darmflora. Aangezien de darmen een afspiegeling zijn van de gezondheid van ons mensen, kwam er al snel een link met de psyche van cliënten. Hieruit bleek dat haar grootste passie is om mensen echt vanuit hun kern terug naar zichzelf te brengen. De laatste jaren specialiseerde ze zich verder op het doelgericht oplossen van psychische klachten tot in de kern van de problematiek. 

Momenteel behandelt ze uitsluitend nog mensen met burn-out klachten, paniekaanvallen, depressieklachten e.d. die er echt voor willen gaan om deze te overwinnen.
Meer informatie over Katinka >> 

 

Ben je benieuwd naar Sandy Ederveen?

Lees dit:
Sandy Ederveen woont al haar hele leven in Zuid-Limburg. Vanwege een paniekaanval en angststoornissen op haar 28e, zocht zij hulp om haar leven weer op de rit te krijgen. Ze bleek te verkeren in een bijna burn-out en was vastbesloten deze te overwinnen. De hulp die haar aansprak en vooruit hielp vond ze bij Katinka Gerrits. Omdat de hulp die zij binnen het reguliere medische circuit ontving, niet aansloot bij haar behoeftes is zij extra dankbaar dat Katinka op haar pad kwam.

Sandy heeft geen medische achtergrond in welke vorm dan ook. Ze is uitsluitend ervaringsdeskundige, als je dat zo kunt noemen. Met haar persoonlijke verhaal hoopt ze anderen die te maken hebben met paniek, angst en andere burn-out verschijnselen te helpen om hun leven weer op te pakken.

 

 

Inspiratie

Wij helpen je graag met het vinden van inspiratie op jouw weg naar een leuker leven. Daarom plaatsen we regelmatig mooie quotes, liedjes, persoonlijke verhalen, recepten en andere dingen die we graag met je delen.

Boek

Ben je benieuwd naar het complete verhaal van de paniekaanvallen van Sandy en hoe de therapie van Katinka haar hielp om haar leven terug te krijgen?
Lees dan het boek dat Sandy schreef: Met volle angst vooruit.

Aan de slag

Wil je echt aan de slag onder begeleiding?
Neem dan contact op en start met digitale, individuele of groepstherapie bij Katinka.