Gratis intake

Een leven met angst, paniek of burn-out klachten? 
Wordt jouw leven gekenmerkt of beperkt door angsten, paniek en/of burn-out klachten?

Wil je werken aan herstel en een moeiteloos en gelukkig leven?

Wij, Katinka en Sandy, begeleiden jou graag naar jouw beste leven. Graag maken we tijdens een intake via FaceTime of Skype kennis met jou om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Tijdens de gratis Skype-intake*:

  • …maken we graag kennis met jou.
  • …bespreken we jouw klachten.
  • …formuleren we jouw behoeftes.
  • …ontdekken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Aan de hand van deze (digitale) kennismaking kunnen we goed inschatten hoe we jou op weg kunnen helpen. Na afloop van het Skype-gesprek ontvang je daarom van ons een concreet voorstel, dat zowel  online als persoonlijke begeleiding kan inhouden. Wanneer het voorstel en onze aanpak jou aanspreekt, gaan we z.s.m. samen aan de slag om jouw leven weer op de rit te krijgen. Uiteraard houden we rekening met jouw behoeftes, klachten en doelen.

 

Werkwijze

Persoonlijke begeleiding of online coaching
Op basis van jouw klachten die we bespreken tijdens de intake, bepalen we samen of het voor jou wenselijk is om te starten met persoonlijke begeleiding, online coaching of een combinatie van beiden. In alle gevallen zul je zelf aan de slag moeten. Want een nieuw en gelukkiger leven komt niet helemaal vanzelf. Samen gaan we op zoek naar de patronen in jouw leven die jou/jouw geluk in de weg staan. Deze patronen ga je vervolgens ombuigen zodat je nieuwe patronen kunt aanleren om op weg te gaan naar jouw beste leven zonder angsten en paniek.

De hele weg lopen wij met je mee, maar je moet zelf de stappen zetten.

 

Afhankelijk van jouw behoefte kunnen we werken met vaste pakketten of o.b.v. losse uren. Dit stemmen we uiteraard af in onderling overleg. Jouw herstel en de stappen die je wilt zetten zijn altijd het startpunt.

 

Neem contact op om een gratis online intake te plannen.