Boek

Boek: Met volle angst vooruit

Sandy heeft haar eigen ervaringen met angsten, paniekaanvallen en burn-out klachten opgeschreven in de hoop er anderen een herkenbaar verhaal mee te bieden. Ze vertelt in het boek, Met volle angst vooruit, haar verhaal open en eerlijk omdat ze weet hoe het is om je plotseling kwetsbaar te voelen. Omdat herkenning zo belangrijk is als je leven of lijf even niet ok is. Haar verhaal is puur en oprecht, met een lach en een traan.

Theorie

Omdat Sandy het belangrijk vond om te begrijpen wat er in haar hoofd en lijf gebeurde, deelde Katinka hierover veel met haar tijdens de periode van coachen en therapie. Dit komt daarom ook in elk hoofdstuk terug.
Deze theorie ondersteunt het persoonlijke verhaal en laat je begrijpen waar angst, paniek en burn-out klachten vandaan kunnen komen. Dit begrip leidt tot acceptatie. En acceptatie is de belangrijkste stap naar herstel en genezing.

Doen

Omdat herstel en een leuker leven niet vanzelf komen als je lijf even niet in orde is, moet je echt aan de slag om je ingesleten patronen en gewoontes te doorbreken en om te buigen. Daarom wordt elk hoofdstuk afgesloten met een DOE-gedeelte.
De doe-opdrachten laten je op een laagdrempelige manier aan de slag gaan, op weg naar nieuwe patronen en een leuker leven. 

“Een boek geschreven vanuit ervaringen waardoor je je begrepen voelt en met opdrachten die eigenlijk gewoon heel leuk zijn om te doen.”

 

Hoe kwam het boek tot stand?

Begin 2015 belde ik voor het eerst aan bij Katinka, complementair therapeut, ik kon niet verder zonder haar hulp. Zo ontmoetten wij elkaar met voor mij een nieuwe start als gevolg. Dit boek is het meest tastbare resultaat van onze ontmoeting. Ik schreef mijn ervaringen op om ze te verwerken, dit doe ik mijn hele leven al met lastige of mooie situaties en gebeurtenissen. Katinka wilde graag een groter bereik creëren voor haar therapie om meer mensen te kunnen helpen, dan ze ooit over de vloer zou kunnen ontvangen. Toen ik dus twee keer spontaan een tekst met haar deelde over mijn persoonlijke lessen en de ontwikkeling dankzij haar therapie, vielen de puzzelstukjes in elkaar en spraken we beiden uit graag een boek te willen uitgeven.
Hopelijk bereiken we wat we voor ogen hadden, namelijk JOU helpen.

x Sandy

 

Cadeau: Gratis hoofdstuk

Ben je benieuwd naar het verhaal van Sandy en de route die ze samen met Katinka aflegde?
Vraag dan nu een gratis hoofdstuk aan of bestel het boek direct via Bol.com.

 

 

Je ontvangt het hoofdstuk digitaal per E-mail. Als je het hoofdstuk aanvraagt ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden opgeslagen. Ook informeren we je graag via nieuwsbrieven over nieuwe ontwikkelingen omtrent het boek Met volle angst vooruit of het platform Beleefjebesteleven.nl 
Wanneer je hier geen interesse hebt, kun je dit aangeven. Ook is het altijd mogelijk om je af te melden middels de link onderaan elke nieuwsbrief.